top of page

På besøg I Tjekkiet 1.

1 del af besøg i Tjekkiet Så var vi på besøg i Tjekkiet! Nærmere fortalt Litomerice hvor vi boede på : https://www.autokemplitomerice.com/ Floden "Laben" der løber ved siden af "Autokemp Slavoy".

Nedenunder ses en video fra et yndet skisportssted der også er værd at besøge om sommeren, her ses fra udkigstårnet:Her fra campingpladsen lille hyggelig og rigtig god restaurant der har åben til morgenmad, frokost samt aftensmad.

Her ses nogle fantastiske stegeben til aftensmad <3 .. de kostede 320 kurona hvilket svarer til 100 kr. plus pomfritter til...dette er vel og mærke for to personer!

En lille hyggelig campingplads hvor det er tilladt at have hunde med. Vi har haft 3 hunde med, men det er ikke unormalt at se 4 eller 5 hunde dernede når der er udstilling i selve Litomerice by. Det kan godt anbefales at tage derned hvis du vil rejse med hund, da det er både nemt og billigt. Ved siden af campingpladsen findes også en indhegnet "hundeskov" eller område hvor du kan slippe din/dine hunde løs . Ved siden af der findes også en park hvor der er andre hunde der altid leger. Tjekkerne har god styr på deres hunde og vi har aldrig oplevet problemer selvom de har været løse...hvis de kan se du kommer med din hund i snor kalder de dem til sig med det samme og enten får snor på dem eller bare til sig.

Det er rart at kunne opleve den tryghed eller gensidige respekt. At tjekkerne er et folk der bruger mange penge på deres kæledyr er meget tydeligt at se. Forskellen herhjemme og dernede er ikke særlig stor . Vi syndes i Litomerice at hyrderacerne var særligt repræsenterede såsom Bordercollie og Aussies. Dejligt er det at rejse i Tjekkiet og da vi efterhånden har været der en del gange både med og uden hund , på udstilling og forretning og eller bare ferie gør at har du spørgsmål angående dette land på tur er du meget velkommen til at sende mig en mail og jeg skal gøre mit bedste for at svare på dine spørgsmål så godt jeg kan :-).

15 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Alopecia

Comments


bottom of page