top of page

Om os..

vibeke med sheltien Pam

Jeg hedder Vibeke Sheena Midlander, og har haft sheltier siden 1999. Jeg købte min første sheltie hos Birgit Knudsen Kennel Danbret og Kennelmærket "KSASSI" fulgte med i 2004 hvor jeg tog min opdrætteruddannelse hos DKK . 
Jeg har ikke ret tit hvalpe da jeg udstiller mere end jeg opdrætter så det er som regel når jeg skal bruge en ny ven til mig selv <3.Ellers går jeg ture med dem og leger en del med dem og tager til sheltietræf rundt omkring hvor de kan få lov til bare at være "hunde".
Pt har vi 5 hunde
Jeg er gift med min mand Bjarne der blev en del af "hunderiet" i 2009. Han kom med 5 børn ,Jeg kom med ,på det tidspunkt, 7 hunde...vi fik det til at gå op i en højere enhed ;-). Han har været med på udstillinger i udlandet men holder nu mest af bare at sidde og slappe af og hygge sig med dem.
Så er der Ole Koughstrup Hansen der også er en del af dette her da jeg mødte ham tilbage i 2000 på Viborg Merchentech på vores uddannelse. Han blev min bedste kammerart og har været en stor del af hundendes liv også når vi er afsted på rejser med og uden hund. Han er også en del af foderfirmaet. 

bottom of page