top of page

Stor nyhed :-)!!! Big Shout out!!!

Det er med SÅ stor en glæde, at kunne præsentere at Ksassi er ingået et samarbejde med "The Cricket Chronicles" AKA influencerne: Cricket-Biscuit og seneste tilskud Kevin <3 ! https://www.patreon.com/burkebunchtv/posts Burke Bunch Tv findes også på Patreon hvor du kan støtte dette store fantastiske arbejde Greg Burke og hans familie laver med deres dejlige sheltier! Klik dig ind på deres Youtube kanal og subscribe til de sjoveste små film om de nuttede sheltier der kan tale-Det er gratis! Disse videoer har fået mig til, at grine over de sidste 3 år da jeg først støtte på dem på Facebook! Så man kan roligt sige, at Jeg er superfan! Videoen jeg først så var denne :https://www.youtube.com/watch?v=_290SrZGv9c

Siden da har de udviklet sig helt enormt :-). Hvis du har en rigtig dårlig dag så syndes jeg du skulle klikke dig ind på nogle af deres mange videoer jeg kan med garenti fortælle dig, at du bliver i langt bedre humør! Vi har prydet vores forside med grafik til ære for dem alt på nær Youtube banneret er lavet af os.

119 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page